Cum verificăm meditatorii?

Fiecare meditator listat pe profuldeacasa.ro a fost verificat și intervievat pentru a fi siguri de aptitudinile și realitatea datelor din profil.

"Cei mai buni lucrează cu cei mai buni"

Obiectivul nostru principal este crearea unui mediu potrivit pentru studiu și aducerea în prim plan a unui ajutor suplimentar pentru studiu de cea mai înaltă calitate. Ne dorim ca toți elevii care utilizează platforma profuldeacasa.ro să își îndeplinească obiectivele în materie de studiu și chiar să și le depășească.

Selectăm numai profesori și meditatori cu adevărat profesioniști pentru că ne dorim ca elevii să simtă încredere și respect față de meditatorul său.

În viziunea noastră un bun pedagog poate consulta și ajuta elevii în a lua decizii cu privire la direcția în care aceștia să își continue studiile sau chiar decizii cu privire la carieră. De aceea fiecare meditator trebuie să inspire încredere și să reprezinte un model demn de urmat pentru elevii pe care îi pregătește.

Pașii de verificare ai meditatorilor

Meditații la orice materie pentru ați atinge obiectivele!

Meditatorul potrivit poate face diferența în obținerea rezultatelor dorite.

Meditații offline sau online

Ședințe online

Poți învăța de oriunde, utilizând laptopul, tableta sau telefonul mobil. Alegi meditatorul preferat de oriunde din România.

Ședințe la domiciliu

În cazul ședințelor fizice poți alege ca ședințele să se desfășoare la domiciliul tău sau la domiciliul profesorului (în funcție de disponibilitate).

Programează o ședință GRATUITĂ pentru a cunoaște mai bine meditatorul cu care dorești să lucrezi. Lecțiile sunt structurate cu grijă și atenție pentru a avea timpul necesar parcurgerii programei  și pentru recapitularea lecțiilor anterioare. Meditatorii se adaptează la nivelul fiecărui elev și personalizează lecțiile pentru a facilita un mod de învățare potrivit pentru fiecare elev în parte.

Menținem o strânsă legătură  cu părinții iar parteneriatul nostru continuă și după finalizea ședințelor, scopul nostru fiind rezultate cât mai bune.

Aceasta este oportunitatea ideală pentru a identifica punctele forte și slăbiciunile copilului dumneavoastră și pentru a începe pregătirea pentru îmbunătățirea rezultatelor.