Despre noi

Alege profuldeacasa.ro pentru meditatorii verificați

profuldeacasa.ro s-a născut din dorința de a verifica persoanele care oferă meditații oferind șansa copiilor de a învăța de la persoane competente și pregătite în acest sens. 

Atunci când am conștientizat că fiica noastră are nevoie de meditații am încercat să apelăm la ajutor suplimentar din partea doamnei profesoare de la clasă, moment în care am fost politicos refuzați pe motive etice. Ne-am bucurat să vedem nivelul ridicat de asumare și corectitudine din partea acestui cadru didactic dar mai departe nu știam la cine să apelăm.

Online am găsit numeroase variante dar nimeni nu îmi garanta că persoana respectivă a fost verificată și că este în măsură să ofere pregătire pentru acea disciplină. 

După câteva încercări eșuate, timp pierdut și confuzie generată în mintea fiicei noastre am găsit meditatorul potrivit pentru ea. profuldeacasa.ro a fost gândit pentru a-i scuti pe alți părinți de stările prin care am fost nevoiți să trecem și să pună la dispoziție meditatori verificați, pregătiți și cu bune rezultate în pregătirea altor elevi.

Programele noastre le permit elevilor să vizeze nevoile individuale și să colaboreze cu succes cu profesorii într-o clasă virtuală sau într-un mediu sigur. Munca independentă stabilită de școli nu este întodeauna suficientă – copiii au nevoie de predare față în față, explicații, interacțiune și colaborare.

😁😁😁😁

Ești pe "mâini sigure" 🙌

5/5
My daughter has been attending the Tutor 11 plus programme for a while now. She has really enjoyed the lessons which are tailored specifically for the programme. Homework is set and my daughter works through it well.
Victoria
5/5
We are extremely grateful to all the tutors for the help they gave to Marla in the run up to her entrance exam. She went into the exam with greater confidence and really felt like the tuition helped a lot. She has found the teaching style great.
Bryan
5/5
My thanks go out to Tutors for the support and patience of the staff and teachers especially at this time. The technical help we have had has been amazing. Although just three times a week my child looks forward to her sessions.
Laura

ONLINE sau FIZIC în orașul tău

Programează o ședință GRATUITĂ pentru a cunoaște mai bine meditatorul cu care dorești să lucrezi. Lecțiile sunt structurate cu grijă și atenție pentru a avea timpul necesar parcurgerii programei  și pentru recapitularea lecțiilor anterioare. Meditatorii se adaptează la nivelul fiecărui elev și personalizează lecțiile pentru a facilita un mod de învățare potrivit pentru fiecare elev în parte.