Meditații Online sau Fizice

Alege meditatorul și metoda de învățare potrivită pentru tine.

Online sau față în față, tu stabilești cum să se desfășoare ședințele.

Meditații pentru rezultate cât mai bune

Toți meditatorii prezenți pe profuldeacasa.ro au trecut printr-un proces de recurtare și verficare, astfel că noi i-am cunoscut înainte de a fi listați pe platformă. Am identificat care sunt cunoștințele și recomandările lor în domeniu și verificăm constant rezultatele studenților lor. 

În cazul în care nu te poți hotărî ce meditatori să alegi, îți propunem să programezi GRATUIT un apel rapid cu primii 3 din cei aleși de tine. În acest mod vei avea ocazia să îi cunoști pe fiecare în parte și vei vedea cu cine rezonezi cel mai bine și cine are modul de predare preferat ție.

Prețuri

Meditații individuale 1 - la - 1

Fiecare meditator își stabilește prețul și durata unei ședințe. La cerere ședințele pot fi individuale, acestea având de regulă o valoarea mai mare decât sesiunile de grup. 

Opțional: la rezervarea mai multor ședințe se pot acorda reduceri suplimentare. Această practică este diferită de la un meditator la altul.

Meditații în grupuri restrânse

Sesiunile ONLINE de grup se desfășoară cu câte 2-5 elevi, fiecare având posibilitatea să adreseze întrebări și să solicite explicații suplimentare în cadrul ședințelor.  

Sesiunile FIZICE de grup se desfășoară la adresa stabilită de meditator cu 2 până la 3 elevi de aceeași vârstă și la un nivel similar de cunoștințe.

Programează o ședință de 30 de minute - GRATUITĂ

Programează o ședință GRATUITĂ pentru a cunoaște mai bine meditatorul cu care dorești să lucrezi. Lecțiile sunt structurate cu grijă și atenție pentru a avea timpul necesar parcurgerii programei  și pentru recapitularea lecțiilor anterioare. Meditatorii se adaptează la nivelul fiecărui elev și personalizează lecțiile pentru a facilita un mod de învățare potrivit pentru fiecare elev în parte.

Menținem o strânsă legătură  cu părinții iar parteneriatul nostru continuă și după finalizea ședințelor, scopul nostru fiind rezultate cât mai bune.

Aceasta este oportunitatea ideală pentru a identifica punctele forte și slăbiciunile copilului dumneavoastră și pentru a începe pregătirea pentru îmbunătățirea rezultatelor.