Meditații Online sau Fizice

Metode de predare interactive online sau fizic în orașul tău.

Online sau față în față, tu stabilești cum se desfășoară ședințele.

Meditații pentru rezultate cât mai bune

Toți meditatorii prezenți pe profuldeacasa.ro au trecut printr-un proces de recurtare și verficare, astfel că noi i-am cunoscut înainte de a fi listați pe platformă. Am identificat care sunt cunoștințele și recomandările lor în domeniu și verificăm constant rezultatele studenților lor. 

În cazul în care nu te poți hotărî ce meditatori să alegi, îți propunem să programezi GRATUIT un apel rapid cu primii 3 din cei aleși de tine. În acest mod vei avea ocazia să îi cunoști pe fiecare în parte și vei vedea cu cine rezonezi cel mai bine și cine are modul de predare preferat ție.

Alegi DISCIPLINA

Discipline școlare studiate în clasele V – XII, respectând programa și metodele de predare școlare.

Alegi LOCAȚIA

Selectezi JUDEȚUL și ORAȘUL  pentru ședințele fizice sau ai acces la meditatori din toată țare la ședințele ONLINE.

Alegi MEDITATORUL

Ai acces la o mulțime de meditatori din România, fiecare dintre ei fiind verificat și examinat constant.

Meditații la orice materie pentru ați atinge obiectivele!

Meditatorul potrivit poate face diferența în obținerea rezultatelor dorite.

O nouă abordare privind meditațiile

Generațiile de copii evoluează constant și în aceeași măsură este necesar ca educația acestora să se îmbunătățească constant prin metode și tehnici noi de predare. De aceea, la profuldeacasa.ro selectăm profesorii meditatori numai după susținerea unor teste de abilități și le urmărim periodic rezultatele.

Nu lăsăm educația generațiilor viitoare la voia întâmplării.

Meditații offline sau online

Ședințe online

Poți învăța de oriunde, utilizând laptopul, tableta sau telefonul mobil. Alegi meditatorul preferat de oriunde din România.

Meditatori cu experiență

Toți meditatorii de pe profuldeacasa.ro au experiență în predarea disciplinelor selectate și sunt riguros verificați ÎNAINTE de înscrierea în platformă.

Rezultate extraordinare

Majoritatea elevilor noștri obțin rezultate mai bune decât se așteaptă după finalizarea cursurilor alături de noi.

Pricing

1-2-1 Online Tutoring

We charge $40 per hour for our 1-2-1 Online Tutoring service is regardless of the subject. We offer discounts for booking a bulk amount of sessions.

We require a minimum of 6 sessions to be booked in order to receive 1-2-1 tutoring, which can then be conducted on a weekly or bi-weekly basis. 

Group Online Tutoring

Our group sessions are $30 per hour regardless of the subject. We offer discounts for booking a bulk amount of sessions.

We require a minimum of 6 sessions to be booked in order to join our group tutoring sessions, which can are conducted on a weekly or bi-weekly basis. 

Prețuri

Meditații individuale 1 - la - 1

Fiecare meditator își stabilește prețul și durata unei ședințe. La cerere ședințele pot fi individuale, acestea având de regulă o valoarea mai mare decât sesiunile de grup. 

Opțional: la rezervarea mai multor ședințe se pot acorda reduceri suplimentare. Această practică este diferită de la un meditator la altul.

Meditații în grupuri restrânse

Sesiunile ONLINE de grup se desfășoară cu câte 2-5 elevi, fiecare având posibilitatea să adreseze întrebări și să solicite explicații suplimentare în cadrul ședințelor.  

Sesiunile FIZICE de grup se desfășoară la adresa stabilită de meditator cu 2 până la 3 elevi de aceeași vârstă și la un nivel similar de cunoștințe.

Programează o ședință GRATUITĂ pentru a cunoaște mai bine meditatorul cu care dorești să lucrezi. Lecțiile sunt structurate cu grijă și atenție pentru a avea timpul necesar parcurgerii programei  și pentru recapitularea lecțiilor anterioare. Meditatorii se adaptează la nivelul fiecărui elev și personalizează lecțiile pentru a facilita un mod de învățare potrivit pentru fiecare elev în parte.

Menținem o strânsă legătură  cu părinții iar parteneriatul nostru continuă și după finalizea ședințelor, scopul nostru fiind rezultate cât mai bune.

Aceasta este oportunitatea ideală pentru a identifica punctele forte și slăbiciunile copilului dumneavoastră și pentru a începe pregătirea pentru îmbunătățirea rezultatelor.