Începe drumul tău de învățare

Metode de predare interactive online sau fizic în orașul tău.
Ajutor specializat pentru disciplinele V – XII din confortul casei tale.

Alegi DISCIPLINA

Discipline școlare studiate în clasele V – XII, respectând programa și metodele de predare școlare.

Alegi LOCAȚIA

Selectezi JUDEȚUL și ORAȘUL  pentru ședințele fizice sau ai acces la meditatori din toată țare la ședințele ONLINE.

Alegi MEDITATORUL

Ai acces la o mulțime de meditatori din România, fiecare dintre ei fiind verificat și examinat constant.

Meditații la orice materie pentru ați atinge obiectivele!

Meditatorul potrivit poate face diferența în obținerea rezultatelor dorite.

O nouă abordare privind meditațiile

Generațiile de copii evoluează constant și în aceeași măsură este necesar ca educația acestora să se îmbunătățească constant prin metode și tehnici noi de predare. De aceea, la profuldeacasa.ro selectăm profesorii meditatori numai după susținerea unor teste de abilități și le urmărim periodic rezultatele.

Nu lăsăm educația generațiilor viitoare la voia întâmplării.

A fresh take on education

We tutor children from ages 4 – 18 years and offer tailored learning programmes covering Maths, English and Science. Education designed to meet the individual needs of your child.

Meditații offline sau online

Ședințe online

Poți învăța de oriunde, utilizând laptopul, tableta sau telefonul mobil. Alegi meditatorul preferat de oriunde din România.

Meditatori cu experiență

Toți meditatorii de pe profuldeacasa.ro au experiență în predarea disciplinelor selectate și sunt riguros verificați ÎNAINTE de înscrierea în platformă.

Rezultate extraordinare

Majoritatea elevilor noștri obțin rezultate mai bune decât se așteaptă după finalizarea cursurilor alături de noi.

Pricing

1-2-1 Online Tutoring

We charge $40 per hour for our 1-2-1 Online Tutoring service is regardless of the subject. We offer discounts for booking a bulk amount of sessions.

We require a minimum of 6 sessions to be booked in order to receive 1-2-1 tutoring, which can then be conducted on a weekly or bi-weekly basis. 

Group Online Tutoring

Our group sessions are $30 per hour regardless of the subject. We offer discounts for booking a bulk amount of sessions.

We require a minimum of 6 sessions to be booked in order to join our group tutoring sessions, which can are conducted on a weekly or bi-weekly basis. 

Programează o ședință de 30 de minute - GRATUITĂ

Programează o ședință GRATUITĂ pentru a cunoaște mai bine meditatorul cu care dorești să lucrezi. Lecțiile sunt structurate cu grijă și atenție pentru a avea timpul necesar parcurgerii programei  și pentru recapitularea lecțiilor anterioare. Meditatorii se adaptează la nivelul fiecărui elev și personalizează lecțiile pentru a facilita un mod de învățare potrivit pentru fiecare elev în parte.

Menținem o strânsă legătură  cu părinții iar parteneriatul nostru continuă și după finalizea ședințelor, scopul nostru fiind rezultate cât mai bune.

Aceasta este oportunitatea ideală pentru a identifica punctele forte și slăbiciunile copilului dumneavoastră și pentru a începe pregătirea pentru îmbunătățirea rezultatelor.